Lehed

pühapäev, 22. märts 2009

Rosinakissell

Ehk midagi Katale. Retsepti, mis mulle neid lasteaia ja algklasside lõunasööke, kus vahepeal midagi sellist magustoiduks anti, meelde tuletas, lugesin Nami-nami blogist.


200 g rosinaid
1,5 l vett
suhkrut
kaneelipulk
3 sl kartulitärklist

Leota rosinaid keedetud vees üleöö. Pane rosinad vette, lase keema, lisa maitse järgi suhkrut ja kaneelipulk. Kuumuta väiksel kuumusel, kuni rosinad lähevad pehmeks. Sega kartulitärklis vähese külma veega ja nirista pidevalt segades kisselli hulka. Kuumuta keemiseni, ent ära keeda. Vala kissell kaussidesse, raputa peale veidi suhkrut (et nahka ei tuleks).
Serveeri vahukoore, kohupiima või - kõige parem - nende mõlema seguga.

1 kommentaar: