Lehed

reede, 12. märts 2010

Brokkolitäidisega pannkoogid

Igaühel on imselt midagi, mida nad ei söö. Mu õde ei söö hapukoort. Viimasel ajal olen aga korduvalt kuulnud, kuidas hapukoor koogi sees siiski täitsa hea on. Paljudel on erinevate juurikate suhtes eelarvamused. Pean tunnistama, et mõni aeg tagasi ei mõistnud ka mina näiteks brokkoli võlu - ilmselt isasse.
Eelarvamused brokkoli kohta on nüüdseks aga edukalt kummutatud ja - maitsev on! Neid pannkooke sõi isagi, sisu kohta informeeriti teda aga alles selle protsessi käigus. Vahest on hea alles hiljem teada saada, mida just ära söönud oled. Mine tea, äkki hakkab maitsema :)

Pannakoogid:
  • 3 dl jahu
  • 1 tl suhkrut
  • 0,5 tl soola
  • 3 muna
  • 4 dl piima
  • võid praadimiseks
Täidis:
  • 150 g Farmi murulauguga toorjuustu
  • veerand paprikat
  • 100 g sinki
  • 100-150 g brokkolit
  • 200 g riivjuustu
Sega jahu, suhkur, sool ja munad. Lisa vähehaaval piim ja sega ühtlaseks tainaks. Küpseta suured õhukesed ülepannikoogid. Täidise jaoks vahusta toorjuust, sega sisse hakitud paprika, sink ja brokkoli, lisa ka pool riivjuustust. Määri igale pannkoogile toorjuustutäidist ja keera seejärel rulli. Aseta kõik pannkoogirullid üksteise kõrvale ahjuplaadile, raputa peale ülejäänud riivjuust ja küpseta ahjus 5-10 minutit. Serveeri näiteks tomati ja punase sibula salatiga.
* Valmistamisel kasutasin Farmi piimatooteid.

1 kommentaar:

  1. selle "brokkoliviha" vastu aitab hästi lõhe-brokkoli pirukas, ma olen seda ise teinud, aga blogis pole, namis vist on...

    VastaKustuta