3-4 leiva katmiseks läheb vaja:
- 3 kõvaks keedetud muna
- peotäis hakitud karulauku (u 3 lehte)
- majoneesi
- soola
Koori munad ja loputa külma vee all, et väiksemadki kooretükid maha uhada. Haki munad kahvliga peeneks, lisa karulauk ja majoneesi ja sega läbi. Majoneesi lisa just nii palju, et saavutad meelepärase tekstuuri. Määri leivale ja lase heal maitsta :)
Ilus!
VastaKustutaVäga meeleolukas! Mina topin praegu ka karulauku igasse toitu, aga munavõi on seni veel kahe silma vahele jäänud. Hea mõte!
VastaKustutaMa pean tunnistama, et ma siiralt imestan osade inimeste karulauguvaimustuse üle. Ma söön küüslauku täitsa meelsasti, kuid karulaugu hais on ju hingemattev - selle taimega ei saa ju isegi köögis koos olla :D. Lisaks haiseb karulauku manustanud inimene pärast seda nigu tõhk (ise nad on muidugi siiralt üllatunud, kui sellele seigale tähelepanu juhtida ;) )
VastaKustutaMa proovin ka kindlasti selle karulauguga munavõi ära.
VastaKustutaJa Piretile (sellele teisele) vaidlen vastu - erinevalt küüslaugust ei jäta karulauk sugugi nii vängeid jälgi. Lihtsalt ninaga nuusutades on aromaatsem muidugi, aga hingeõhule nii suurt mõju ei avalda. Sa ilmselt lihtsalt ülitundlik :)