Mõeldes muuhulgas ka lähenevale jaanipäevale, siis maitsvad ja mahlased ribid on kindlasti iga grilliõhtu hitt! Lisaideid grillimiseks võib leida Maakodu juuni numbrist, kus ka järgnev retsept koos teiste grilltoitudega ilmus.
PS! Nende ribidega peab ettevaatlikult ümber käima, kuna liha on nii pehme, et võib kergesti kondi küljest lahti tulla.
Vaja läheb:
- ribiliha
- 1 osa suitsust BBQ kastet
- 2 osa pruuni suhkrut
- 4 osa ananassimahla
- veel BBQ kastet grillimiseks
Lõika ribid ühe- või kahekaupa lahti, pane pannile ja lisa vastavalt liha kogusele 1 osa BBQ kastet, 2 osa suhkurt ja 4 osa ananassimahla. Aja kõrgel kuumusel keema ning seejärel hauta madalal kuumusel kaane all vähemalt 50 minutit (mida kauem, seda pehmem liha ;)). Pärast hautamist tõsta ribid ettevaatlikult mitte väga kuumale grillile ja pintselda veel ka paar korda BBQ kastmega. Grilli umbes 15 minutit, kuni kaste muutub kleepuvaks. Serveeri kohe.
Aga sool?
VastaKustuta