Lehed

pühapäev, 22. veebruar 2009

Tomatised ahjukartulid

Viimasel ajal meie lemmik ahjukartulid, mis siis viimaks ometi ka pildile said jäädvustatud. Retsept on esialgselt pärit siit, meil on see kasutuses väikeste modifikatsioonidega.

  • 7 suuremat kartulit
  • 1 purk purustatud konservtomateid
  • 1 sibul
  • 4 küüslauguküünt
  • 3 sl oliiviõli
  • 3 tl paprikapulbrit
  • 3 sl teriyaki kastet
  • soola
  • pipart
  • 3 tl vahemere ürdisegu
Koori kartulid ja lõika need sektoriteks. Sega kartulid kausis õli, soola, pipra, paprikapulbri ja teriyaki kastmega ning laota ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures umbes 25 min. Vahepeal sega kokku purustatud tomatid, sibulakettad, viilutatud küüslauk ning ürdid. Küpseta veel umbes sama kaua.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar