- 1 kanafilee
- 4 väiksemat kartulit
- 1 porgand
- 1 väike punane paprika
- 1 kanapuljongikuubik
- 3 dl vett
- 0,5 tl soola
- 0,5 tl musta pipart
- 2 tl jahu
- 3,5 dl piima
- 200 g riivjuustu
Pane tükeldatud kartul vee ja puljongikuubikuga potti, kuumuta keemiseni. Lisa tükeldatud porgand ja hakitud paprika. Keeda, kuni kartul on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Sega piim ja jahu ning lisa see segu pidevalt segades supile, kuni supp pakseneb. Sega juurde riivjuust ja kanatükid.
Oo, tundub väga isuäratav, tuleb järele proovida :))
VastaKustutaVäga-väga maitsev supp ja samas ka lihtne valmistada. Kindlasti kuulub nüüdsest minu lemmiksuppide hulka.
VastaKustuta