Mmm... midagi tõeliselt mõnusat piparmündise After Eight šokolaadi austajatele. Eriliselt lihtsalt valmistatav magustoit, aga viib keele alla.
Retsept leitud Nami-namist.- konservpirne
- sama palju After Eight šokolaaditahvleid
- mustsõstralikööri
Aseta kompotipirnid ahjuvormi, pintselda pealt marjalikööriga ning küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.
Aseta igale soojenenud pirnipoolikule üks šokolaaditahvel ning kuumuta veel veidi, kuni šokolaad on sulanud.
Serveeri jäätisepalli ja/või vanillimaitselise vahukoorega, kaunista mündilehega.
Aitäh kauni pildi eest, Dagris!
VastaKustutaMa prooviks isegi tavalise pirniga, siis ei ole nii magus... ja enne šokolaadi ka tükike sinihallitusjuustu :)
VastaKustuta