Lehed

esmaspäev, 8. august 2011

Mustikapiim

Mustikapiim sobib imehästi palava päeva lõunasöögiks või vihmasel päeval magustoiduks ;)

Mustikapiim / Blueberry milk

Vaja läheb mõned peotäied mustikaid, paar lusikatäit suhkrut ja piima. Pane mustikad suhrkuga kaussi või klaasi, suru marjad lusikaseljaga veidi lödiks, vala peale piim ja sega läbi. Ja ongi valmis!

Mustikapiim / Blueberry milk

3 kommentaari:

  1. Ma teen enamasti nii maasikatega, aga homme proovin siis mustikatega :)

    VastaKustuta
  2. Täielik lapsepõlve maitse ja meie oleme ka alati ainult mustikatega teinud ja sööme alati kausist :)

    VastaKustuta
  3. Meie igapäevane suvine maius! Ikka supitaldrikudst, sest sinna mahub rohkem ju! :)

    VastaKustuta