Lehed

Juustune seenepirukas

reede, 5. september 2008

Midagi seenesõpradele. Väga juustuse piruka saamiseks võib riivjuustu veel ka veidi enne ahjust võtmist piruka pinnale sulama panna. Maitseb kõige paremini soojalt.


Põhi:
  • 100 g võid
  • 1 dl riivjuustu
  • 2 dl nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2 sl külma vett
Täidis:
  • 3 dl värskeid või kupatatud seeni
  • 3 sl võid
  • 2 muna
  • 2 dl kohvikoort
  • 2 dl riivjuustu
  • 1 paprika
  • 2 sibulat
Näpi või kuivainetega. Lisa vesi ja sega tainas ühtlaseks. Vajuta tainas vormi põhja ja äärtele. Küpseta 10 minutit 200kraadises ahjus. Täide jaoks kuumuta hakitud sibulat võis,lisa peeneks hakitud seened, maitsesta segu soola, piparde ja muu meelepärasega. Sega omavahel munad, koor, riivjuust ja hakitud paprika. Lisa seene-sibula segu. Vala täidis eelküpsetatud põhjale. Küpseta veel 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar