Vaja läheb:
- 2-3 sibulat
- oliiviõli või võid
- 2 sl fariinsuhkrut
- valgehallitusjuustu (camembert või brie)
- 1 tl mett
Koori sibul, lõika pikuti pooleks ja lõika õhukesteks viiludeks.
Pane juust fooliumi sisse, nirista peale veidi vedelat mett, keera foolium pealt peaaegu kinni. Pane 200-kraadisesse ahju 15 minutiks küpsema. Hiljem pane ahju ka õhukesteks viiludeks lõigatud sai ja rösti.
Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja hauta keskmisel kuumusel umbes 5 minutit. Siis lisa suhkur ja prae veel 10-15 minutit madalamal kuumusel, kuni sibulad on kergelt pruunistunud (mitte kõrbenud).
Laota sibul juustu peale ja serveeri koos krõbeda saiaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar