Lehed

Šokolaadi-kohupiimatort kirssidega

teisipäev, 15. mai 2012

Ühe koogi sisu ja teise väljanägemine said kokku üheks sünnipäevaks tellitud tordis. Kokku tuli välja üks päris uhke tort ja ma loodan, et sünnipäevalapsele maitses :)

Šokolaadi-kohupiimatort kirssidega / Chocolate & curd cheese cake with cherries
Šokolaadi-kohupiimatort kirssidega / Chocolate & curd cheese cake with cherries

Vaja läks ühte šokolaadi-kohupiimatordi põhja, täidiseks 300 g kohupiima ja 3 dl vahukoort, sisse ja peale purgitäis kirsse ja 100 g tumedat šokolaadi.

3 kommentaari:

  1. Kirjutasin Sulle siia juba eile, aga siis otsustas arvuti hulluks minna ja mitte lasta minu kommentaaril ilmuda :). Igatahes, imeilusad pildid, käisin neid juba ammu tegelikult Flickris imetlemas ja tahtsin Pinteresti pinida, aga ka tookord oli arvuti sellele vastu ja ütles, et siin pole ühtki pilti, mida pinida! :) Aga selle koogi teen ma ilmtingimata ära, šokolaad ja kirss on üks mu vanu lemmikkombinatsioone, kohupiim teeb asja veel ilusamaks!

    VastaKustuta
  2. See šokolaadi-kohupiimakook teenis palju kiitust juba varem, kui ma selle esimest korda postitasin. Loodan, et ka sina ei pea pettuma ;)

    Selle Pinteresti probleemi lahendasin nüüd ka ära (vähemalt mul toimis), Flickris olid mõned seaded nii, et ei lubanud jagada.

    VastaKustuta
  3. No ei usu, et pettuma pean. Midagi nii isuäratavat ei saa ju ometi vähem hästi maitseda :). Ka see vaarikaga variant oli imeilus Sul! Aga aitäh ka pinteresti probleemi lahendamast, juba pinnisin endale pildi! :)

    VastaKustuta