Põhi:
- 4 dl jahu
- 175 g võid
- 1 muna
- 1 sl suhkrut
- 50 g mandlilaaste
- vanillisuhkrut
- vaarikaid
- tärklist
- 3 muna
- 2 dl hapukoort
- 1 dl suhkrut
- 1 tl vanillisuhkrut
- 100 g martsipani
- mandlilaaste
Lõika toasoe või tükkideks ning sega need jahu ja mandlilaastudega. Lisa muna ning sõtku ühtlaseks tainaks. Äärista võiga määritud lahtikäiva vormi põhi ja ääred ning pane pooleks tunniks külmkappi.
Sega vaarikad tärklisega ning laota koos martsipanitükkidega koogipõhjale. Vala peale muna-hapukoore-suhkru segu. Kõige peale laota mandlilaaste. Küpseta umbes pool tundi 200kraadises ahjus. Enne söömist lase kindlasti taheneda.
Nii ilus näeb see kook välja ja kindlasti ka väga hea!
VastaKustutaTäiesti uskumatult isuäratav! Kahjuks endal vaarikad sügavkülmast otsas, tuleb vist selle koogi jaoks kauplusest ostma minna.
VastaKustutaväga maitsev kook.
VastaKustutaMa nii palju kordi seda teinud, aga ilma martsipanita ja toorsuhkruga.
VastaKustuta