Lehed

H nagu Haapsalu ja haiglatoidud

reede, 12. juuni 2009

Võiks öelda, et ma pole nii kaua bloginud, et peaaegu unustasin ära, et mul üldse selline asi on. Nimelt olin ma suurema osa ajast hõivatud küll praktika ja küll eksamitega, nii et söögitegemisele pole eriti aega jäänud. Midagi siiski olen teinud ka ja püüan lähiajal ka nende postitamiseni jõuda.

Nagu eelmisest postitusest selgus, avanes mulle nädalaks ajaks imepärane võimalus kaks korda päevas nädala aja jooksul haiglatoite maitsta. Peab ütlema, et mingit vaimustust need ei tekitanud, küll aga võis üsna huvitavaks pidada peaaegu igapäevast arvamismängu - mida me täna sööme. Arvamise tegi lihtsamaks meie laua kõrval asuv menüü. Ära märkimist vääriksid kihiline kook mannapudrust ja teised magustoidud, vesised hommikupudrud ja lisaks ääretult väikesed kogused võileivakatet hommikusöögilauas (juustukogusega sai ära katta tervelt pool leivaviilu.) Kokkuvõtlikult võib öelda, et haiglatoidud maitsevadki täpselt nagu haiglatoidud. Parem on ise süüa teha :)

Õhtuti oli meil ka veidi aega linnas kohvikuid uudistada. Tundus, et erinevalt teistest linnadest, on suurem osa Haapsalu kohvikuid pühapäeviti üldse kinni :S Huvitavate lahtiolekuaegade üle kurtsid ka kohalikud ise.
Silma jäid üks põneva välimusega pitsarestoran - Pizza Grande (väliterrassil oli omajagu vaatamist), Müüriääre kohvik (suitsukanaga salat oli väga maitsev, koogid samas vaimustust ei tekitanud) ja ka Wiigi kohvik. Mõned telefoniga tehtud pildid kogu seda juttu illustreerimaks:

Esimesel hommikul kodus - laupäevane päev oli - tegin banaanipannkooke - jäätise, röstitud mandlite ja lisabanaaniga maitsesid päris head :)

2 kommentaari:

  1. Ega sa ometi sadama kuueteistkümnes ole? Kangesti tuttav jutt nagu oleks :P

    VastaKustuta
  2. Reha-keskuse aadress oli vist jah Sadama 16, just seal olingi :P

    VastaKustuta