Need täidetud paprikad sobivad kastmega ka õhtusöögiks. Lõpus kirjeldatud kaste on muide juba nii mõnegi südame võitnud, kaasa arvatud minu enda oma ;) Retsept on pärit Martini emalt (kes ei mäleta, siis Martin rääkis aasta alguses siin blogis pasteediteost.)
- 4-6 paprikat
- 2-3 dl kuskussi
- puljongit
- 250 g brokkolit
- 2-3 tomatit
- hakitud peterselli
- oliivõli
- soola-pipart
- sidrunimahla
+ kastme jaoks veel brokkolit, hapukoort ja majoneesi.
Lõika paprikad pooleks ja puhasta seemnetest. Maitsesta seest soola-pipraga.
Pintselda ahjunõu kergelt oliivõliga. Täida paprikad kuskussiseguga (soovi korral puista peale veidi riivjuustu), aseta need nõusse ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30-40 minutit, kuni paprikad on küpsed ja servadest pruunistunud.
Serveeri külma brokkolikastmega, mille valmistamiseks haki taaskord brokkoliõisikud väiksemaks, sega 1:1 suhtes majoneesi ja hapukoorega ning maitsesta soola-pipraga.
Need olid ühed igavesti head paprikad ;)
VastaKustuta