Lehed

Müslijäätis

teisipäev, 26. aprill 2011

Ilmad on lausa suurepärased - päikselised ja soojad, saab juba lühikesi pükse-seelikud ja lahtiseid kingi kanda ning pargis päikese käes peesitada, kuskilt kostumas järjekordsete tänavamuusikute üllitised. Viimaseid siinkandis jagub ja on päris tore kuulata, kuidas linnud nagu üritaks tänavamuusikutest üle "mängida" ;)
Siin aga üks võimalus eelmises postituses kirjeldatud müsli kasutamiseks. Teine - lihtsam - võimalus on lihtsalt müslit jäätisele peale raputada, aga see pole päris see :)

Müslijäätis / Ice cream with chocolate granola

Vaja läheb:
Vahusta vahukoor - võimalusel kasuta selleks miksrit, aga töö teeb ära ka vispel. Kui vahukoor on korralikult vahtu löödud, lisa tunde järgi müslit - koonderdada ei tasu, samas ka liiga palju pole hea. Lisa kondenspiim ja sega kõik kergelt läbi, et vahukoor liigselt oma õhulisust ei kaotaks. Vala segu sügavkülmutamist kannatavatesse kaanega nõudesse (jäätist tuleb üle ühe liitri kindlasti) ja pane sügavkülma.
Soovi korral võib mõne aja tagant käia segu segamas, et lõhkuda suuremaid jääkristalle (selle osa jätan ma laisa inimesena üldiselt vahele :)

Müslijäätis / Ice cream with chocolate granola

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar