Vaja läheb:
- 250 g mandleid
- 3 sl suhkrut
- 0,5 tl soola
- 2 sl mett
- 2 sl vett
- 2 tl oliivõli
Rösti mandleid vahetevahel segades 175kraadises ahjus u 15 min. Sega omavahel sool ja suhkur. Sega mesi, vesi ja õli ja kuumuta keemiseni. Lisa meesegusse röstitud mandlid ja kuumuta segades, kuni vedelik on kadunud. Laota mandlid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, raputa peale soola-suhkru segu, sega läbi ja jäta mandlid ühtlase kihina plaadile jahtuma.
Neil mandlitel on esialgu kalduvus omavahel kokku kleepuda. Et mitte pärast teada saada, kui hästi nad üksteise küljest lahti murduvad, lase neil veidi jahtuda ja siis sega taas läbi, et neid teineteise küljest eraldada.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar