Lehed

Kukeseenesaiad

reede, 11. märts 2011

Kellel koduses külmkapis peaks veel alles olema eelmise rikkaliku suve seenesaaki, siis siin üks hea moodus sügavkülma ruumi tegemiseks ja maitsvateks snäkkideks.

Kukeseenesaiad / Ciabatta with Chanterelles
  • ciabattat
  • kukeseeni
  • sibulat, hakituna
  • oliivõli praadimiseks
  • soola-pipart
  • peterselli
  • soovi korral küüslauku saiade hõõrumiseks
Lõika ciabatta parajalt paksudeks viiludeks, rösti ahjus kuni viilude pind on mõnusalt krõbe. Sel ajal kui saiaviilud ahjus on, valmista ette kukeseened: kõigepealt lõika need suupärasteks (suuremateks) tükkideks. Prae hakitud sibulaid nii kaua, kuni need omandavad mõnusa karamellise ja magusa maitse, seejärel lisa seened ja kuumuta läbi, maitsesta. Kui saiad valmis, võta need ahjust välja ja hõõru soovi korral küüslauguküünega. Enne serveerimist sega seened hakitud petersellilehtedega ja aseta lusikaga igale saiaviilule väike kuhjake. Parimad soojalt :)

Kukeseenesaiad / Ciabatta with Chanterelles

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar