Lehed

2011. aasta parimad palad

kolmapäev, 11. jaanuar 2012

Nagu ka eelmise aasta alguses, nii teen ka nüüd pisikese kokkuvõtte eelmise aasta parimatest paladest Sööme silmadega toidublogis. Statistika mõttes võib ära mainida eelmisel aastal kirjutatud 86 postitust, mida on rohkem kui eelmisel aastal, kuigi see, nagu arhiivist näha, mingeid rekordeid ei purustanud - 2009. aastal on üks postitus rohkem olnud :)

2011. aasta lemmik

2011. aasta jooksul on blogi külastatud 93924 korda 38236 erineva külastaja poolt. Erinevate lehtede vaatamisi 170220. Populaarseim otsingusõna, millega siia jõuti, oli küpsisetort, selle järel sööme silmadega, kukeseenepasta, kanasalat, pitsapõhi, tuunikalasalat, brita kook, tiramisu, õunakook ja jogurtipannkoogid.

Aasta oli kindla peale igati põnev. Esimese poolaasta kolm kuud möödusid Bulgaarias. Kuigi ma alguses arvasin, et blogimisse tuleb seal olles paus sisse, siis seda siiski ei juhtunud - hoopis vastupidi, söögitegemine ja pildistamine on natuke nagu teraapiavorm ;)
Ära mainimist väärivad veel kindlasti mõned lahedad tordid erinevateks tähtpäevadeks - nagu näiteks Indreku sünnipäevatort. Aasta lõpp oli seevastu tegus tänu pulgakookidele, mida ma tegin Lõunakeskuse taluturule, oli huvitav kogemus :)

Ja nüüd siis parimate palade juurde - endiselt ikka eelmise aasta külastuste põhjal. Alustan soolasest nagu tavaliselt ikka kombeks on - mis sellest et tegelikult olid populaarseimad ikkagi magusad postitused :)

parimad palad 2011

1. Parim pitsapõhi
2. Kukeseenepasta
3. Shopska salat 
4. Kihiline kanasalat 
5. Võimas võileib
6. Tuunikalasalat
7. Kiired kurgid
8. Kukeseenepirukad sinihallitusjuustuga
9. Tomatisupp, vol2
10. Hamburger

midagi magusat

1. Šokolaadi-kohupiimatort vaarikatega
2. Mustametsa tort
3. Küpsisetordi trühvlid
4. Tiramisu
5. Ilma jahuta šokolaadikook
6. Küpsisetort
7. Õuna-kohupiima purukook
8. Banaanikook Mirette moodi
9. Mandlikattega õunakook
10. Munavalgevahu täidisega kringel

Lõpetuseks soovitus alanud aastaks - sööge kooki (kuni saab).

EAT CAKE2

1 kommentaar: