Lehed

Agility MM ja Saksamaa

pühapäev, 10. oktoober 2010

Ma pole paljudes kohtades käinud ja paljusid asju teinud. Nüüd võib sellest nimekirjast maha tõmmata lennukiga lendamise, Saksamaal käimise (jajah, ma olen selline vähe reisinud inimene. Sel aastal käisin esimest korda Soomes ka :D) ja mis kõige tähtsam - agility maailmameistrivõistlustel käimise.

Ah et mis see agility on? Agility on spordiala, millega ma olen tegelenud juba üle nelja aasta. Ja õigupoolest mitte üksi, vaid ikka oma koeraga. Jah, agility on koeraspordiala ja pealegi paganama põnev. Rohkem infot leiab näiteks Eesti agility fännilehelt, kus on agility kohta järgmine kirjeldus:
Agility on hasartne, lõbus, põnev ja vaatemänguline koeraspordiala, kus koer läbib koerajuhi hääle ja kehakeele abil suunamisel mitmesugustest takistustest koosneva raja. Eesmärgiks on läbida takistused kindlas järjekorras, vigadeta ja võimalikult kiiresti. Selle juures on peamine inimese ja koera omavaheline koostöö ja kontakt – koerajuht kasutab juhtimisstiili ja -võtteid, mis sobivad neile kõige paremini ja mida koer mõistab.
IMGP4741_1024x681
Tõesti, tõesti, agilitys võib igal hetkel midagi ootamatut juhtuda :)

Et paremini pilti silma ette saada, võib vaadata näiteks seda kena videot 2006. aastast. See on üsna pikk, nii et kellel kiire on, vaadake kuskilt keskelt :P


Kuigi sakslaste korraldus lonkas mõlemat jalga, oli siiski tore sellisel üritusel ära käia. Loodetavasti, on järgmine kord elamus märksa võimsam (Prantsusmaal, muide ;)

Nagu näha, ei olnud minek üldsegi mitte toidu pärast ja - olgem ausad - selleks ei jäänud ka eriti aega, sellegi poolest nüüd veidi ettejäänud toidust ka (kuna see on siiski toidublogi). Oma silm on kuningas, nii et... :)

IMGP7888
IMGP7889 IMGP7890 IMGP7891
IMGP7921
Viinamarju? :)

Vaatamata kogu sellele rohelisele siin, ei näinud hotelli hommikusöögilauas kordagi kasvõi kurgiviilugi. Saia oli selle ees mitme eest :P

IMGP7842
IMGP7907
IMGP7899 IMGP7912
IMGP7902 IMGP7904

Koogid ja saiakesed nägid igas väikseimaski kohas võrratud välja. Võib-olla siis sellepärast oligi neid reaalselt maitstes pisuke pettumis, kuna ootused olid nii kõrgele kruvitud. Näiteks väikestest piltidest ülemine parempoolne pidi olema šokolaadikook, aga šokolaadist andis seal küll aimu vist ainult värv.
Berliini lennujaama Starbucksi šokolaadikook oli see-eest täielik vastand. See oli nii šokolaadine, et poole tüki pealt hakkas juba isu täis saama :P

Chocolate truffle cake

Enne äralendu saime kiirelt ka Nürnbergi vanalinnas ringi vaadata.

IMGP8500
IMGP8507
Say cheese
IMGP8550
IMGP8559
IMGP8560
IMGP8563 Hard to choose... IMGP8565
Valik võttis päris kindlasti silme eest kirjuks :)

Maitsesin esimest korda ka röstitud kastaneid:

IMGP8512
IMGP8517
IMGP8508 IMGP8509 IMGP8510

IMGP8497
Õige matkaselli seljakott näeb välja selline: ei lähe magusast kinni isegi ;)

IMGP8380
Rica võistles MM-l esimest korda, aga väga tublilt :)

3 kommentaari:

  1. Tuvid kooris : "AWESOME! Free grapes" :P
    Tore post Dagris ja ilusad pildid :)

    VastaKustuta
  2. Tublid olete Ricaga! Eriti armas on viimane foto! :)

    VastaKustuta
  3. Et valestimõistmis vältida, siis Ricaga oli tubli ikkagi Marilin. Mina olin lihtsalt fotograaf ;)
    Eesti selle aasta rahvusmeeskonnaga saab tutvuda siin: http://sites.google.com/site/eestiagility/maailmameistrivoistlused/mm2010/meeskond2010

    VastaKustuta