Lehed

V nagu vahvlid, B nagu Bulgaaria, T nagu TOP10

esmaspäev, 14. veebruar 2011

Milline on parim viis veeta (osa) laupäeva(st)? Magada kauem, hommikul teha vahvleid, ja siis magada natuke veel, kuni päike peale paistma hakkab ja hakkab nii palav, et lausa suvine kuumus meelde tuleb. Suvi.... Praegu väljas olles on see küll viimane asi, mis meelde tuleb, -20 kraadi on ikka päris käre külm.

Vahvlid / Waffles
V nagu vahvlid laupäeva hommikul

Sellega seoses - pühapäeval jätan meie praksuva pakase seljataha ja sõidan veidi kevadele lähemale. Kohati tundub Sofia ilmateadet vaadates, et vahetan meie külma talve meie vihmase talve vastu, siiski tahaks loota, et tegelik olukord on ikkagi parem :) Jah, saite õigesti aru, ma kolin Sofiasse, Bulgaaria pealinna. Kolmeks kuuks. Praktikale. Seega on mul parasjagu pea täis küsimusi seoses sellega, mida kaasa võtta, kuidas ma (hästi:) hakkama saan jms. Kõige olulisem küsimus on muidugi, millise fotoka ma kaasa võtan - kas oma tavapärase kaamera või piirdun ehk mõne väikse digifotokaga?! Samas, kolm kuud on ikka pikk aeg või mis... Loomulikult on oodatud kõik soovitused - mida näha, kuhu minna, mida süüa, mida pärast kaasa tuua jms. Ma olen üks suur-suur silm ;)
Kuna ma ei tea, kas ja kuidaspidi ma seal olles toiduga kokku puutun, siis hoiatan ette, et blogimine võib kindlasti jääda harvemaks, samas loodetavasti päris vaheaega sisse ei tule :)

Vaarika-toorjuustu-šokolaadikook / Raspberry cheesecake brownie
Kook kolmes vaatuses, mida pakuti ka Tallinnas pop-up kohvikus Blogi, aga kuna sinna ma ei jõudnud, siis koogi tegin ise :)

Rääkides blogimisest ja blogidest - perenaine.ee-s võeti taas kokku eelmine toidublogiaasta toidublogide TOP10-ga, kus Sööme silmadega jagas sõbralikult 3.-4. kohta Tuuli ja tema Ise tehtud. Hästi tehtud blogiga. Fotode kvaliteedi alakategoorias oli Sööme silmadega lausa esimene, mille üle mul on küll ääretult hea meel. Minu fotod on selle ajaga (vähemalt mu enda silmis küll) läbi teinud päris suure arengu, mis on ainult rõõmustav, sest pildistamine oligi selle blogi alustamisel üks määravatest faktoritest. Samas - arenguruumi on veel küllaga ;)
Tänud perenaine.ee tiimile, žüriile ja eriti suur aitäh loomulikult teile, kes te siin ikka ja jälle lugemas-vaatamas käite :)

Ja siis oli neid kuus... / And then there were six...
Ameerikapärased šokolaadiküpsised - viimased kuus tükki

3 kommentaari:

  1. Tahtsin ka eile vahvleid küpsetada aga laiskus võttis võitu! Täna su postitust vaadates tuli kihk jälle peale ja tuleb vahvlirauad ikka kuumaks ajada :P
    Mis praktikale sa lähed?

    VastaKustuta
  2. Ma õpin füsioteraapiat, seega füsioteraapia praktika ;)

    VastaKustuta