Lehed

Munavõi karulauguga

kolmapäev, 4. mai 2011

Tänase hommiku võib veel kogemata nädalavhaetuse hommikuga segi ajada, sest tööle peab minema alles kaheks. Seega oli tänasel sombusel hommikul rahulikult aega pikemalt magada, mune keeta, karulauku hakkida ja kohvi keeta. Kohvi keetmise koht on minu puhul ainult õige natuke üle pingutatud, sest "õiget" kohvi ei joo ma peaaegu kunagi ;)

Leivad karulauguse munavõiga

3-4 leiva katmiseks läheb vaja:
  • 3 kõvaks keedetud muna
  • peotäis hakitud karulauku (u 3 lehte)
  • majoneesi
  • soola
Koori munad ja loputa külma vee all, et väiksemadki kooretükid maha uhada. Haki munad kahvliga peeneks, lisa karulauk ja majoneesi ja sega läbi. Majoneesi lisa just nii palju, et saavutad meelepärase tekstuuri. Määri leivale ja lase heal maitsta :)

Leivad karulauguse munavõiga

4 kommentaari:

  1. Väga meeleolukas! Mina topin praegu ka karulauku igasse toitu, aga munavõi on seni veel kahe silma vahele jäänud. Hea mõte!

    VastaKustuta
  2. Ma pean tunnistama, et ma siiralt imestan osade inimeste karulauguvaimustuse üle. Ma söön küüslauku täitsa meelsasti, kuid karulaugu hais on ju hingemattev - selle taimega ei saa ju isegi köögis koos olla :D. Lisaks haiseb karulauku manustanud inimene pärast seda nigu tõhk (ise nad on muidugi siiralt üllatunud, kui sellele seigale tähelepanu juhtida ;) )

    VastaKustuta
  3. Ma proovin ka kindlasti selle karulauguga munavõi ära.

    Ja Piretile (sellele teisele) vaidlen vastu - erinevalt küüslaugust ei jäta karulauk sugugi nii vängeid jälgi. Lihtsalt ninaga nuusutades on aromaatsem muidugi, aga hingeõhule nii suurt mõju ei avalda. Sa ilmselt lihtsalt ülitundlik :)

    VastaKustuta