Vaja läheb:
- 100 g makrat
- 50 g toorjuustu
- soola-pipart
- sidrunimahla
- musta leiba
- peale rohelist sibulat
Sega omavahel makra ja toorjuust, maitsesta soola-pipra ning värskelt pressitud sidrunimahlaga. Soovi korral vahusta segu saumikriga.
Serveerimiseks rösti leivad (mina röstisin kohe 2 korda järjest, et krõbedamat tulemust saada). Lõika noaga suupärasteks tükkideks või kasuta jupitamiseks viinapitsi või mõnda muud väikese suuga anumat. Pane leivatükkidele lusikaga makravahtu ja puista peale hakitud rohelist sibulat.
Retseptiidee Nami-namist.
Retseptiidee Nami-namist.
olen juba üsna tihe külastaja siin toidublogis. tahtsin lihtsalt mainida, et õhtusöögiks oli sinu maitsev seenepüreesupp punase veiniga ning kõrvale needsamused suupisted. väga mõnus! aitäh toredate retseptide eest!
VastaKustuta