Et siis tatraküpsised? Kui ei tea, et need on tatrajahust, siis ega vist esimese hooga ära ei arvakski. Eriti kui tatart ikka rohkem pudruna tunned. Küpsised on aga üllatavalt head, kui kauss laual on, siis käsi võibki kausi ja suu vahelt käima jääda. Pudrust on igatahes asi kaugel! Küpsised on mõnusalt muredad, tatrajahu ja mandlitükid annavad mõnusa krõmpsu. Retsept väikeste muudatustega Nami-Namist. Valmistamine on äärmiselt lihtne ja kiire ning küpsised sobivad ka gluteenitalumatusega inimestele.
Tatrajahuküpsised
(u 400 g / 35 küpsist)
- 125 g toasooja võid
- 100 g suhkrut (millest pool hele muscovado suhkur)
- 1 muna
- 175 g tatrajahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 75 g hakitud mandleid (või muid pähkleid)