Lehed

Kamatrühvlid mascarponega

teisipäev, 16. juuni 2009

Nami-nami kooskokkamise vaimus proovisin ka ära kamapallid mascarpone toorjuustuga (algne retsept). Vana Tallinna puudumise tõttu asendasin selle rummiga. Olid lausa üllatavalt maitsvad, eriti meeldisid mulle seal sees rosinad, mida oleks võinud tsipa rohkemgi panna.

  • 250 g mascarponet
  • 3-4 sl suhkrut
  • 0,5 dl rosinaid
  • 1 dl hakitud mandleid
  • 3 (kuhjaga) sl kamajahu
  • 1 sl Vana Tallinna koorelikööri või rummi
  • kamajahu või kakaopulbrit veeretamiseks
Sega kõik ained ühtlaseks massiks ja lase külmkapis mõnda aega taheneda. Vormi ühesuurused pallid ja veereta neid kamajahus, kakaos või järgemööda neis mõlemas.

1 kommentaar:

  1. Rõõm kuulda, et sobisid (ja ise olen ka vähemalt korra rummiga teinud, kui Vana Tallinn otsas oli. See ju rummipõhine liköör, nii et enam-vähem samast ooperist).

    VastaKustuta