Lehed

Grillitud lõhe

Kolmapäev, 8. juuli 2009

Kuigi ilmad läksid jälle veidi käest ära ja hetkel just välja vihma kätte grillima ei tõmba, lisan siia ühe lihtsa viisi, kuidas sobiva võimaluse saabudes kala grillida. Sobib nii lõhe kui forelli tegemiseks.
Ja lihtne on see tõesti! Tegime seda ise ühel õhtul oma Hiiumaa-reisil, vaja pole suurt midagi, aga tulemus on maitsev.

  • pool lõhet
  • kalamaitseainet tilliga
  • ühe sidruni mahl
Puhasta kala luudest ning aseta see fooliumist grillimisalusele. Kata kalamaitseainega ning pigista peale sidrunimahla. Kui kalamaitseainet käepärast pole, võib matsestada ka lihtsalt soola-pipraga. Grilli tulistel sütel umbes 15 minutit. Serveeri näiteks tomati-paprika salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar