Lehed

Kolme sorti virsikuid vol1: vanillvirsikud

esmaspäev, 7. juuni 2010

Mingil hetkel, mitte väga ammu aega tagasi, pärast After Eight pirne tuli tuju selliste, tollase ilmaga väga mitte sobivate, magustoitude järgi. Vähemalt minu esimene magustoidumõte kaunil soojal! päikselisel kevadpäeval ei hõlma mõne puuvilja ahjus küpsetamist. Mõned erandid välja arvata :)
Igatahes, nagu juba öeldud, pärast pirne ostsin purgi konservvirsikuid. Oma väike osa selles oli ka Nami-Nami foorumil, kus käis parajasti fotokampaania, et retsepte piltidega varustada. Kuna pirnid ostusid minu jaoks äraütlemata maitsvaks, siis langes nüüd pilk Nami küllalt suures retseptikogus (üle 10000 retsepti ;) vanillvirsikute peale.

Ühe virsiku/portsioni/inimese tarvis:
  • 1 virsik :) - sobib nii värske kui kompotivili
  • 2-3 sl toorjuustu
  • vanillisuhkrut
  • pruuni suhkrut (kasutasin fariinsuhkrut)
  • mandlilaaste
  • serveerimiseks vahukoort või vanillijäätist
Pane virsikupoolik ahjuvormi ja kata see vanillisuhkruga maitsestatud toorjuustuga. Puista peale pruuni suhkrut ja mandlilaaste. Küpseta 250-kraadise ahju ülaosas seni, kuni toorjuust küldseks värvub. Serveeri soojalt.

1 kommentaar: