Ma pean tunnistama, et ega ma tavaliselt nii usin ajakirjalugeja ei olegi, aga seekord ma teadsin juba ette, et ilmuma peaks ka Perenaine.ee portaali koostatud Eesti toidublogide edetabel.
Stabiilselt suurepärane Mari-Liisi blogi "Siit nurgast ja sealt nurgast" saavutas TOP10-s teist aastat järjest esikoha. Teisel kohal Marju oma imeilusa ja sisuka blogiga "Tassike elu topelt koorega". Palju õnne!
Minu suureks rõõmuks platseerus siinne "Sööme silmadega" blogi koos blogiga "Kokkama Ragnega" 3.-4. kohale. Pärast väikest mäluvärskendust selgus, et täpselt sama seis oli ka eelmisel aastal, selle vahega, et siis läks koht jagamisse blogiga "Ise tehtud. Hästi tehtud." Nii et ka üsna stabiilne :) Ma vist ei peagi mainima, kui väga hea meel mul on, et mu blogi sellise äramärkimise välja teenis. Suur aitäh, nii žüriile, Perenaine.ee-le kui ka teile, kallid lugejad ja kaasblogijad! Uhke tunne on teiega selles väärt nimekirjas olla :) Nüüd pole muud, kui pärast sellist ilusat päeva algust rõõmsalt tööle minna :)
2011. aasta parimad Eesti toidublogid:
1. Siit nurgast ja sealt nurgast (Mari-Liis)
2. Tassike elu topelt koorega (Marju)
3.-4. Sööme silmadega ja Kokkama Ragnega
5. Hea toit, parem elu (Merit)
6. Puhas rõõm (Piret)
7. Liisi blogi
8.-9. What a wonderful world (Juta) ja Mitmekesi köögis korraga (Kärt)
10.-11. Ise tehtud. Hästi tehtud (Tuuli) ja Tiramisust ja Fata Morganast (Ülle)
Lõpetuseks tänases Naistelehes minu retsept minu sulest ja pilt minu kaamerast - õhtusöögiks passib praeguste ilmadega hästi üks värvikas soojendav tomati-püreesupp südamekujuliste krutoonidega.
Kahele kuni kolmele:
- oliiviõli
- 1 sibul
- 3 küüslauguküünt
- 1 punane paprika
- 400g purustatud tomateid
- 250 ml tomatipüreed
- 2 dl kanapuljongit
- 1 dl vahukoort
- soola, pipart
- kuivatatud basiilikut, punet, tüümiani
- näpuotsatäis tšillihelbeid (kes soovib teravamat maitset)
- 2-3 viilu saia, sepikut või leiba
Krutoonide jaoks lõika saia- või leivaviiludest piparkoogi- või küpsisevormiga väikesed südamekesed. Rösti neid kuival pannil mõlemalt poolt. Lisa supile vahetult enne serveerimist koos basiilikulehega.
Retsept ilmus 10.02.2012 Naistelehes.
Rõõm on Sinuga ühes reas kõrvuti olla:)
VastaKustuta