Rabarberikissellile annavad siin kaunima värvi mõned peotäied pohli. Hea ja lihtne magustoit.
- 1 l vett
- 2 rabarberivart
- 1 dl suhkrut
- 1 kaneelikoor
- paar peoteäit pohli
- 5 sl tärklist + 1 dl vett
Tükelda puhastatud rabarberivarred. Tõsta rabarberitükid pohladega potti ja keeda need suhkruga 1 liitris vees pehmeks. Tõsta tulelt. Sega 1 detsiliitris vees tärklis ja vala peene joana, pidevalt segades, kisselli hulka. Kuumuta väikesel tulel keemiseni, võta kohe tulelt. Raputa peale suhkrut, et kisselli pinnale nahka ei tekiks.
Serveeri kohupiimakreemi, vahukoore, nende segu või külma piimaga.
tere, sooviksin teie kontakt email aadressi, et edastada teile nõusolek teksti avaldamiseks.
VastaKustutapalun seda tiia@blogileht.ee