- 5 dl jahu
- 1 tl soola
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl kuivatatud basiilikut
- 1 tl kuivatatud punet
- 0,5 tl jahtavatud pipart
- 0,5 tl teravat paprikapulbrit
- 75 g + 1 sl sulatatud võid (82%)
- 2 muna
- 150 g murulauguga toorjuustu
- 1 dl vahukoort
- 3 sl tomatikastet
- 1 sibul
- 100 g sinki
- 50 g riivjuustu
- täidiseks umbes 50 g murulaugu (või küüslauguga) toorjuustu
- peale 50 g riivjuustu
Pane igasse muffinipanni pesasse üks supilusikatäis tainast ja selle peale üks väike teelusikatäis toorjuustu (vastavalt soovile, kas murulaugu või küüslauguga). Ülejäänud tainas jaota pealmiseks kihiks.
Küpseta, kuni muffinisse torgatud tikk jääb enam-vähem puhtaks (umbes 20-25 minutit), siis võta korraks ahjust välja, raputa igale muffinile peale veidi riivjuustu ja pane paariks minutiks veel ahju.
* Toorainena kasutasin Farmi piimatooteid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar