Tundub olevat paslik hetk jagada pilte pastateost, mille tunnistajaks ma juba suve alguses olin, kuna Perenaiste blogisse ilmus just ravioolide valmistamisõpetus.
Mina pole kunagi ise pastat teinud, seega ei tea sellest suurt midagi. Aga tutvus on nüüd igatahes tehtud ja selle eest aitäh Indrekule ja Keidale, kelle töökaid käekesi te siin piltidel näetegi! :)
Tore fotoreportaaž! Paneme omakorda viite Sinule :)
VastaKustutaTore postitus. Tervitused ravioolimeister Innule :)
VastaKustutaAga millist jahu kasutasid, praegu on nii palju variante, pehme vist ei sobi? Täisterajahu?
VastaKustutaKui kõik hästi läheb, siis saab kõike täpsemalt juba pastameistri enda sulest lugeda.
VastaKustutaNii et - stay tuned! ;)
sellised isüäratavad pildid tekitavad mõte, et hakkaks kohe homme ravioole tegema:)
VastaKustutaRavioole võtaks küll. Need tulid päris hästi välja kah! Jahu oli nisujahu + durum.
VastaKustuta