Lehed

Krõbuskikana

pühapäev, 22. märts 2009

Kana tuntud hommikusöögihelvestega - väga maitsev ja kerge valmistada. Retsept väikeste modifikatsioonidega Toidutarest.


10 kana poolkoiba
3-4 sl sulatatud võid
1,5 tl soola
1 tl karripulbrit
2 tl sidrunipipart
2 dl maisihelbeid
2 dl riivjuustu

Sulata või ning sega soola, karri, sidrunipipra ja soovi korral teiste meelepäraste maitseainetega. Määri kanakoivad pintsli abil või-maitseaineseguga ja pane ahjuvormi. Küpseta ahjus pool tundi. Seni purusta maisihelbed ning sega need riivjuustuga. Puista koibadele peale maisihelbe-juustusegu ning küpseta veel 10 minutit.
Serveeri riisi ja näiteks hapukoore- või hiina kastmega.

1 kommentaar:

  1. Päris huvitava maitse andsid need maisihelbed. Ilus näeb välja kah:)

    VastaKustuta