Põhi:
- 3 muna
- 1 dl suhkrut
- 1 dl jahu
- 1 sl tärklist
- 1 sl kakaod
- 1 dl kanget kohvi
- 0,5 dl brändit
- 2 dl vahukoort
- 200 g piimašokolaadi
- 2 muna
- 2 dl vahukoort
- 200 g tumedat šokolaadi
- 2 muna
Moussede valmistamiseks sulata vastavalt kas piima- või mõrušokolaad veevannis. Lisa vahustatud munad ning vähehaaval ka vahustatud vahukoor. Pane mõlemad šokolaadivahud mõneks ajaks külmkappi.
Tordi kokkupanekul pane pool tordipõhjast lahtikäiva vormi põhja, määri peale pool heledast šokolaadivahust ja pool tumedast. Pane peale teine pool põhjast ja toimi samamoodi. Tõmba suurema noaga kreem pealt siledaks ning pane vähemalt neljaks tunniks külma. Kaunista vahetult enne serveerimist šokolaadihelveste, šokolaadi kastetud maasikate vms-ga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar