![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibh0nRqax9Kh6C1IMhAE1sDtHAsRQhus_r0v8U4W5dogQPhDwIytw1K87QdOX8nEti6UO2eg8t-4ZvoScdK4ENhL0-0zCl9XnpzXIWm4AYW7EEEAl6eQMYolfcZxUEQw0mn5mYLwdnNbSN/s400/kr%C3%B5buskikana.jpg)
10 kana poolkoiba
3-4 sl sulatatud võid
1,5 tl soola
1 tl karripulbrit
2 tl sidrunipipart
2 dl maisihelbeid
2 dl riivjuustu
Sulata või ning sega soola, karri, sidrunipipra ja soovi korral teiste meelepäraste maitseainetega. Määri kanakoivad pintsli abil või-maitseaineseguga ja pane ahjuvormi. Küpseta ahjus pool tundi. Seni purusta maisihelbed ning sega need riivjuustuga. Puista koibadele peale maisihelbe-juustusegu ning küpseta veel 10 minutit.
Serveeri riisi ja näiteks hapukoore- või hiina kastmega.
Päris huvitava maitse andsid need maisihelbed. Ilus näeb välja kah:)
VastaKustuta