Lehed

Panna cotta vaarikatega

Kolmapäev, 25. märts 2009

Panna cotta on tuntud Itaalia magustoit, mis tõlkes tähendab keedetud või kuumutatud koort. Tegemist peaks olema sobiva magustoiduga kõigile, kes enne suve algust miskipärast näiteks kaloreid loevad :)

Pane želatiinilehed külma veega likku. Pane mõlemad koored, suhkur ja poolitatud vanillikaun paksupõhjalisse potti ning kuumuta segades keemiseni. Keeda tasasel tulel 5 minutit. Tõsta pott tulelt ning lisa kuivaks pressitud želatiinilehed ning rumm. Kurna segu läbi sõela ning vala magustoidupokaalidesse või vormidesse, kust need hiljem taldrikule kummutada saaks. Kuna mina tahtsin mõlemat moodi proovida, siis lisasin retseptis ette nähtud 3 lehe želatiini asemel 4. Tuli täitsa parajalt pehme ja kreemjas minu arust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar